Gyökfaragó pisztoly 1000A/16mm(2M)

78 092 Ft

A Gyökfaragó pisztoly egy speciálisan tervezett eszköz a hegesztési iparban, amelyet kifejezetten a hegesztési varratok előkészítésére és a hegesztési feladatok hatékonyabbá tételére terveztek. Ez az eszköz kiválóan alkalmas a hegesztési varratok pontos és tiszta előkészítésére, így biztosítva a hegesztés minőségét és biztonságát.

Főbb jellemzők:

  • Nagy Teljesítmény: A pisztoly akár 1000A áramerősséget is képes kezelni, így garantálva a gyors és hatékony működést.
  • Ergonómikus Kialakítás: Kényelmes fogást és egyszerű kezelhetőséget biztosít a felhasználónak hosszú munkaórákon keresztül.
  • Robusztus Anyagok: A 16mm vastagságú, 2 méter hosszúságú kábelnek köszönhetően a pisztoly igen strapabíró és hosszú élettartamú.
  • Pontos Előkészítés: Segítségével a hegesztési varratok gyorsan és tisztán készíthetők el, növelve a hegesztési munkák minőségét.
  • Univerzális Csatlakoztathatóság: A pisztolyt könnyedén csatlakoztatható a legtöbb hegesztőgéphez, így széleskörű alkalmazhatóságot biztosít.

Legyen szó ipari vagy ház körüli hegesztési feladatokról, a Gyökfaragó pisztoly 1000A/16mm(2M) egy megbízható és hatékony eszköz, amely garantáltan növeli a munka hatékonyságát és minőségét.

Készleten

További információk

Tömeg 5 kg