Elektróda hőntartó 230V/400W/9kg (6-8 kg elektród.tárolására alk.150 C°

52 940 Ft

Az Elektróda Hőntartó készülék kifejezetten hegesztő elektródák optimális hőmérsékleten történő tárolására lett tervezve, biztosítva a hegesztés során a kiváló minőséget és teljesítményt.

  • Tápegység: A készülék 230V-os hálózati feszültségen működik, 400W-os teljesítménnyel, ami garantálja az egyenletes és stabil hőmérséklet elérését.
  • Kapacitás: Képes 6-8 kg hegesztőelektróda tárolására. A beépített kapacitásával ideális választás mind a kis- és nagytételű műhelyek, mind a nagyobb ipari létesítmények számára.
  • Hőmérséklet: Az elektródákat 150°C-on tartja, ami optimális a legtöbb hegesztési alkalmazáshoz. Ezen a hőmérsékleten az elektródák nedvességtartalma minimális marad, ami jobb ívstabilitást és kevesebb hegesztési hibát eredményez.
  • Kialakítás: Kompakt és strapabíró kialakításával a hőntartó készülék könnyen szállítható és tárolható, és hosszú távon is megbízható működést garantál.

Az Elektróda Hőntartó ideális eszköz a hegesztők számára, akik a lehető legjobb hegesztési eredményeket szeretnék elérni. A megfelelő tárolási hőmérsékleten tartott elektródákkal csökken a hegesztési hibák kockázata és növekszik a munka hatékonysága.

Készleten

További információk

Tömeg 8 kg